Csapatépítő vízitúrázás | kenutúrák, vízitúrák Dunakanyar, Szentendrei-Duna, Mosoni-Duna, Tisza-tó, Velencei-tó, Csallóközi-Duna
in English

Csapatépítő vízitúrázás, és miért jobb, mint más programok?

víziturán együtt vízitúra csapatépítő
vízi csapatépítés csapatépítő vízitúrák
csapatépítő vízitúráink csapatépítő vízitúra
csapatépítő tréning csapatépítő tréning vízen

Akár fél napra is!

A vízitúrázás négyszemélyes kenukkal történő vándortáborozás vagy csillagtúrázás, amely egy kiemelkedő értékű csapatépítő program. A szokatlan helyzetek elősegítik az önálló gondolkodást, fejlesztik a magabiztosságot és a gyakorlati érzéket, előhozzák a rejtett képességeket. Építik a tetterőt és a csapaton belüli bizalmat, kihívást jelentenek a problémamegoldás megszokott menetéhez képest.

Persze ez nem újdonság, erre találták ki a csapatépítést.

Ami viszont más: a vízitúrán nem műakadályokon kell átvergődnötök egy kamuterepen. A folyó az, ami természetes kihívás elé állít, kordában tart, csapatmunkára késztet. Ettől lesz igazi a feladat.
A másik sajátosság, hogy nincs mese, ha már egyszer elindultunk, végig kell csinálni. Ez egy egészséges kényszerhelyzet, ahol a résztvevők érzik, hogy ki kell tenniük magukért.

Kezdőknek is! – vízitúrázóink 75%-a az Evezzvelemmel ült először kenuba

További tényező maga az evezés: ahhoz, hogy haladjon a hajó, a négy evezősnek teljesen egyszerre kell bemerítenie a lapátot, egyforma ritmusban húznia, azonos sebességgel. Persze indulás után kevéssel ez már mindenkinek menni fog, de mégis: ez egy valós összhang, olyan mint a tánc – nagyon egyszerű lépésekkel. Megtanulunk munka közben odafigyelni a másikra.

Itt valóban négy ember aktív részvételére van szükség, így azok is bekerülnek a csapatba, akik máskor háttérben szeretnek maradni. A hajóban történő állandó pozíciócserék miatt megtanulnak dinamikus egyensúlyt létrehozni, vagyis mindenki akkor kér és kap figyelmet (például a kormányos és a legelöl ülő vezérevezős), amikor valóban rá van szükség.

Kérd egyedi ajánlatunkat!

Vízitúráinkban olyan tényezőket egyesítünk, amiket külön-külön mindenki kedvel: nyár, vízpart, érdekes programok, könnyű mozgás, jó társaság.

Más outdoor programokon az izgalom játssza a fő szerepet. Raftingoltunk például mi is, eleget, hogy tudjuk: ez a képlet hiányos. Az izgalom és a közös kalandok csak beindítják az építést, azonban az esti beszélgetések és tábortűz melletti hangulat – a nyugalom – az, ami csapattá érlel. Nálunk mindkettő fokozott figyelmet kap.
Tesszük mindezt érintetlen környezetben, kiemelkedő tapasztalattal az ember belső működéséről, több, mint 2500 utassal a hátunk mögött.

Ha úgy tetszik, alig egy órára Budapesttől - akár 80 fővel

A vízitúrázás biztonságosabb, mint az extrém vízi programok, de a kaland is nagyon ott van, viszont kontrollált biztonsági feltételek mellett. Míg például egy-egy vadvízi program csupán 2x2-3 órán keresztül tart, addig egy vízitúra 1-2-3 napig, ami lényegesen intenzívebb együttlétet jelent. És mellesleg vagy sem: sokkal olcsóbb.
Emellett a kényelmet sem kell nélkülözni: a szálláshelyek színvonalasak, az ételek finomak, a túravezetők pedig gyakorlottak, kedvesek és mindenben segítenek.

Vízitúráink a "KAPCSOLD KI AZ AGYAD" mottó jegyében születnek. Ez azt jelenti, hogy a világon mindent megszervezünk, elintézünk, megveszünk nektek. Ha kell buszt bérlünk, kenut szállítunk, pakolunk, vásárolunk, visszük a csomagodat, főzünk – persze, ha van kedved, segíthetsz.

Helyszínek: Dunakanyar, Szentendrei-Duna, Mosoni-Duna, Tisza-tó, Velencei-tó, Csallóközi-Duna, vagy ahová csak menni szeretnétek.

Minőségi Standardjaink

Tapasztalatunk

Gárdonyi Zsolt

Evezz Velem Egyesület

Gárdonyi Zsolt, elnök
Székhely: 1119 Budapest, Halmi utca 6/B.
Tel.: +36 30 600 9782
E-mail:
Fax: +36 1 788 1297

On-line jelentkezés itt

Részvételi Feltételek

Alapszabály

LAPÁTRA FEL!

Vízitúra szervezés

Bemutatkozás
Túravezetők
Vízitúrák
Tudnivalók
Minőség
Mekong
Képek
Ajánlások

Vízitúrák

Vízitúra Mosoni-Duna
Vízitúra Tisza
Vízitúra Szigetköz
Kenutúra Rába
Vízitúra Csallóközi (Kis)-Duna
Vízitúra Tisza-tó
Vízitúra Velencei-tó

Vízitúra folyók

Vízitúra Szentendrei-Duna
Vízitúra Ráckevei (Soroksári)-Duna
Vízitúra Ipoly
Vízitúra Bodrog
Vízitúra Garam
Kenutúra Dunakanyar
Vízitúra Budapest Duna
Kenutúra Bodrog-ártér

Vízitúra információk

Vízitúra szállás
Vízitúra utazás
Vízitúra elemózsia
Vízitúra felszerelés
Egy átlagos vízitúra menete
Vízitúra képek
Vízitúra video
Osztálykirándulás